Web design Brasov

firma web design brasovFirma Web design Brasov

Firma web design Brasov, Freeline Design este specializata in crearea de site-uri profesionale
Freeline design este o firma de web design din Brasov, Romania care a realizat pana in prezent numeroase website-uri de prezentare, solutii ecommerce si aplicatii web pentru firme din Uniunea Europeana.

Creare website Brasov, realizare site web Brasov

 Freeline Design a colaborat de-a lungul timpului cu firme din Austria, Germania si Romania  si detine o experienta vasta in domeniul programarii web.

 Servicii Freeline Design ca firma web design Brasov

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul programarii, Freeline Design ofera servicii web profesionale :

  • creare site
  • realizare site business
  • creare site web de prezentare
  • creare eshop / solutii ecommerce
  • software de transport si rezervari
  • creare aplicatii web pentru agentii imobiliare, de turism, transport, constructii etc
  • realizare website profesional pentru universitati, facultati si reviste stiintifice
  • creare pagini web pentru corporatii multinationale

Fie ca doriti sa creati un site nou de prezentare sau doriti o aplicatie web complexa cu baze de date puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre deoarece va garantam un design web profesional, unic, realizat cu cele mai noi tehnologii web.

 Creare design web unic

Specialistii nostri IT din Brasov nu utilizeaza template-uri sau design-uri predefinite ci concep o grafica noua si un site cu modul de administrare personalizat dupa cerintele si necesitatile dumneavoastra.Tehnologia folosita este independenta de o anumita platforma , paginile web create pot fi vizualizate pe orice browser, folosind orice tip de sistem de operare, si orice tip de conexiune la internet.

Optimizare site

Freeline Design realizeaza pagini web in Brasov, Bucuresti si Uniunea Europeana respectand principiile de optimizare SEO onpage. Acest lucru va garanteaza o pozitionare superioara in motoarele de cautare chiar si fara alte costuri de promovare online. Firma noastra de web design din Brasov va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita in ceea ce priveste optimizarea seo offpage.

Creare site CMS

Site-urile profesionale create de catre Freeline Design firma de web design Brasov se pot administra de catre beneficiar printr-un modul de administrare usor de utilizat si intuitiv. Modulul de administrare va permite beneficiarului sa editeze informatiile continute in site si poate avea o complexitate diferita , in functie de cerintele clientului.

Contact

Freeline Design SRL
STR. TURNULUI 5 E
Tel: 0736097455
Mail:admin@webbrasov.ro

Print this page
Accesibilitate