Realizare website de prezentare

Realizare website de prezentare

Realizare website de prezentare cu CMS
Freeline Design, firma de web design , este specializata in creare site de prezentare si aplicatii web cu diverse functionalitati. Site-urile de prezentare pot fi statice (nu beneficiaza de un modul de administrare si actualizarea informatiilor se realizeaza de catre firma noastra) si dinamice (textul continut in pagini poate fi administrat de catre detinatorul site-ului prin intermediul unui modul de administrare) .

Realizarea unui site de prezentare presupune in mod automat realizarea optimizarii SEO a codului sursa, fapt ce va garanta o pozitionare superioara in motoarele de cautare.

Realizare site prezentare

Serviciile de web design profesional oferite de firma noastra pentru un site de prezentare includ :design unic personalizat dupa cerintele beneficiarului (variante grafice nelimitate prezentate)

banner animat, meniu si butoane animate
formular de contact, localizare pe harta
alte animatii necesare (bannere publicitare)
pagini statice/dinamice nelimitate structurate pe categorii fixe (Companie, Servicii, Clienti etc)
sectiune de ultimele noutati/ evenimente/ articole
galerie foto-video de prezentare
statistici detaliate de trafic
optimizare SEO on page

Realizare website de prezentare personalizat

Site-urile de prezentare de obicei sunt de complexitate medie insa se pot adauga in orice moment alte module functionale. Fiecare website realizat este gandit si proiectat de la zero avand functionalitatea dorita de catre achizitor. Tehnologiile folosite pentru realizarea unui site de prezentare sunt Php,Flash, JavaScript, Ajax, Html si XHtml, XML,Html 5.

Firma de web design Freeline Design, Romania a realizat pana in prezent numeroase site-uri de prezentare pentru firme mici si mijlocii, pentru companii multinationale. Pentru a vizualiza o parte din clientii nostri multumiti care ne-au acordat increderea lor va rugam sa accesati sectiunea Portofoliu

Realizare website de prezentare
Contact

Freeline Design SRL
STR. TURNULUI 5 E
Tel: 0736097455
Mail:admin@webbrasov.ro

Print this page
Accesibilitate