Servicii web design

Servicii web design Servicii web design cu Freeline Design

De ce un site web ? De ce Servicii web design ? Internetul ofera posibilitatea de a prezenta produsele si serviciile firmei, simultan, la sute sau mii de vizitatori la un cost redus. Vă oferim identitate online, găsim soluţii optime pentru realizarea unui site web de prezentare, sau a unui magazin online, cu opţiunea de a vă auto-administra site-ul.

Costurile legate de un magazin online se limiteaza la pretul pentru crearea magazinului, hosting, plata domeniu web, promovare site si marketing online. Astfel, pentru un magazin online, sunt eliminate din start costurile fixe inerente unui magazin stradal obisnuit.

O pagina web este cu adevarat valoroasa pentru companie in momentul in care este indexata si bine pozitionata in motoarele de cautare, precum Google, fiind optimizata in acest scop.

Odata creat, site-ul trebuie administrat si actualizat in mod curent in asa fel incat informatia prezentata sa fie valabila si utila vizitatorului. O pagina web fara informatii actuale nu prezinta interes pentru client si, in consecinta, nu contribuie la intarirea relatiei cu acesta, ci dimpotriva o poate afecta…

Specializari in servicii web design

– Web design
– Magazine online & eCommerce
– Logo & Branding
– Design pliante & afise
– Content Management
– Social Media Marketing
– Email Marketing
– Optimizare SEO
– Mentenanta & administrare

Contact

Freeline Design SRL
STR. TURNULUI 5 E
Tel: 0736097455
Mail:admin@webbrasov.ro

Print this page
Accesibilitate