Despre noi

Freeline Design Firma Webdesign Brasov

Firma webdesign Brasov capabila sa te reprezinte pe internet, capabila sa aduca afacerea ta in fata si sa iti creeze propria ta identitate vizuala.

Firma de webdesign Brasov.

Suntem Freeline Design, firma de web design din Brasov specializata in  webdesign,  grafica, imagine,  nu in ultimul rand specialisti in informatica aplicata, servere, retele de calculatoare.

Avem tot setul de unelte necesar pentru a creste firma dvs, prin reprezentarea corecta, optimizata si targetata pe internet.

Un site bun valoreaza mai mult decat zeci de campanii de publicitate, mai ales ca majoritatea consumatorilor care aud despre o firma o cauta imediat pe google, asteptand sa gaseasca un site de calitate

De ce facem asta?

In primul rand ca web designeri, pentru ca ne place, apoi pentru ca trebuie sa faca cineva si asta, nu in ultimul rand pentru ca putem lucra fara stress si cu rezultate bune. Va invitam sa lucram impreuna pentru un rezultat excelent si pentru o promovare cat mai buna a afacerii dumneavoastra si o imagine excelenta pe internet. In primul rand prin design de calitate.

Ce facem mai des?

Pagini web (creare site, optimizare, promovare site)

SEO

Optimizari diverse

Promovare site

Ce facem in plus?

Outsourcing pentru firma dumneavoastra:

  • Administrare servere
  • Administrare statii de lucru
  • Administrare aplicatii
  • Monitorizare si dezvoltare retea de calculatoare
  • Orice suport informatic

Ce putem realiza impreuna?

Ca Firma de webdesign, vedem oportuna activitatea de creare si dezvoltare de site-uri in care sa aratam viziunea noastra asupra proiectarii in web design.

Pentru cei care doresc sa stie ce folosim, ei bine, cam toate: html, java, flash, php si evident cand e cazul facem si bazele de date din spatele arhitecturii.

Ca firma de outsourcing, putem discuta de realizarea si mentenanta intregului dumneavoastra sistem IT.

Astfel, nu veti mai avea probleme cu personalul IT care „vine sa invete” apoi pleaca catre alta firma, in plus noi avem si resursele umane si tehnologice sa fim mult mai prezenti si mai eficienti decat un angajat.

Principalele schimbari se vor vedea in costuri si in eficienta

Contactati-ne acum !