Creare site de prezentare

Alegeti un design personalizat pentru site-ul WordPress

WordPress este cea mai populară platformă pentru un site de prezentare și aceasta dintr-un motiv întemeiat. Este ușor de utilizat și puternic în același timp. Din ce în ce mai multe companii se folosesc de WordPress. Indiferent dacă sunteți un blogger sau un antreprenor care dorește să își construiască o prezență online, WordPress este un început excelent, cu mult spațiu pentru dezvoltare. 

Un design personalizat pentru un site de prezentare este o necesitate. Nu mai este suficient să aveti doar o prezență online. Trebuie să ieșiti în evidență și să va creati propria imagine profesională de branding. Nu este suficient ca un site WordPress să arate bine, ar trebui să arate profesional. Freeline Design oferă soluții personalizate de design de site-uri WordPress care combină impactul esteticii de marcă cu un nivel ridicat de funcționalitate și experiență excelentă a utilizatorului.

Design web responsive

Ne vom asigura că site-ul dvs. WordPress este prietenos cu dispozitivele mobile . Firma noastra vă va oferi soluții de design web inovatoare și extrem de adaptive.

Vizibilitate mare

Vă vom ajuta să îmbunătățiți vizibilitatea site-ului dvs. web cu modele personalizate SEO optimizate. WordPress este una dintre cele mai prietenoase platforme SEO, cu codul și structura site-ului optimizate.

Realizare website de prezentare

Realizare website de prezentare cu CMS
Freeline Design, firma de web design , este specializata in creare site de prezentare si aplicatii web cu diverse functionalitati. Site-urile de prezentare pot fi statice (nu beneficiaza de un modul de administrare si actualizarea informatiilor se realizeaza de catre firma noastra) si dinamice (textul continut in pagini poate fi administrat de catre detinatorul site-ului prin intermediul unui modul de administrare) .

Realizarea unui site de prezentare presupune in mod automat realizarea optimizarii SEO a codului sursa, fapt ce va garanta o pozitionare superioara in motoarele de cautare.

Realizare site prezentare

Serviciile de web design profesional oferite de firma noastra pentru un site de prezentare includ :

  • Design unic personalizat dupa cerintele  beneficiarului (variante grafice nelimitate prezentate)
  • Banner animat, meniu si butoane animate
  • Formular de contact, localizare pe harta
    alte animatii necesare (bannere publicitare)
  • Pagini statice/dinamice nelimitate structurate pe categorii fixe (Companie, Servicii, Clienti etc)
  • Sectiune de ultimele noutati/ evenimente/ articole
    galerie foto-video de prezentare
  • Statistici detaliate de trafic si optimizare SEO on page

Realizare website de prezentare personalizat

Site-urile de prezentare de obicei sunt de complexitate medie insa se pot adauga in orice moment alte module functionale. Fiecare website realizat este gandit si proiectat de la zero avand functionalitatea dorita de catre achizitor. Tehnologiile folosite pentru realizarea unui site de prezentare sunt Php,Flash, JavaScript, Ajax, Html si XHtml, XML,Html 5.

Firma de web design Freeline Design, Romania a realizat pana in prezent numeroase site-uri de prezentare pentru firme mici si mijlocii, pentru companii multinationale. Pentru a vizualiza o parte din clientii nostri multumiti care ne-au acordat increderea lor va rugam sa accesati sectiunea Portofoliu 

Alegeti un pachet de servicii web design de la Freeline Design

WordPress este instalat la baza a peste 70 la sută din site-urile web active. Multe dintre aceste site-uri web sunt nume mari în diferite industrii. Ca o companie cu servicii complete de proiectare și dezvoltare web, Freeline Design vă poate oferi soluții personalizate de proiectare și dezvoltare a site-urilor WordPress, care vă vor ajuta să conduceți, să creșteți implicarea, să creșteți conversiile de vânzări și să vă ofere un avantaj în fața concurenței.

Servicii  All-Inclusive

Pachetul nostru web personalizat WordPress nu se limitează la servicii de bază. Vă vom oferi instrumente și suport pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, pentru a vă dezvolta afacerea. Pentru a realiza acest lucru, ne asigurăm să vă identificăm obiectivele, publicul țintă,  să vă puteti îmbunătățiți strategiile existente și să creșteți conversiile. Oferim urmărire și raportare analitică încorporată – informații avansate și profunde ale datelor cu privire la numeroase acțiuni ale site-urilor și valori de performanță care vă vor ajuta să creați decizii de marketing, design și vânzare.

Veți avea acces la crearea și trimiterea sitemap-ului WordPress XML.  Vom crea sitemap-uri XML de bază și sitemap-uri personalizate și vom trimite harta dvs. la Google.

ciupi